torstai 8. heinäkuuta 2010

yksi päivä vielä

ja sitten on viikon loma. Tai siis treenajakoulutus alkaa. Odotan jo innolla ja hieman jännitän. Hyvä niin. Lapset ovat olleet jo viikon Suomessa isovanhempien luona. Siellä on hienot säät ja kaikki tuntuu olevan OK. Lasten loma tulikin jo kaikille tarpeeseen. Olemme olleet siis lapsettomia tämän viikon. Minä olen lähinnä paiskinut ylitöitä viikonloppuna olevan fuusion takia. Järjestelmienkin pitää toimia fuusion jälkeen. En jaksa kuulla enää koko fuusio-sanaa. Aika näyttää mitä tuleman pitää.
Ei meinaa tulla millään mitään tekstiä. Tekisi mieli kirjoittaa vaikka mistä, mutta jotenkin on stressi päällä - ei jaksa. Sorry.
Paperikasat ja pyykit odottavat. Siivosin kyllä parvekkeen ja laitoin kasvit uuteen multaan ja isompiin ruukkuihin. Chilipaprikan kuivuneista siemenistä aloitettu kokeilu on tuottanut yli kymmenen chili-kasvia... Saa nähdä saanko satoa. Herneet tuli jo syötyä. Tomaatit kukkii. Persiljaa, basilikaa, oreganoa ja tilliä on omasta takaa. Ja parveke on vaivainen kooltaan - pieni palmu ja lehmuksen alkukin löytyy. Tykkään kokeilla, parvekkeella kasvien kanssa "leikkiminen" on sellaista mielen pudistamista - reset nappi.
No niin lopetan tältä erää, koska tämä kannettava alkoi käyttäytymään oudosti. Näyttö hyppii edes takaisin pieneksi ja isoksi....

3 kommenttia:

maria kirjoitti...

Ajttelinkin, kun sinusta ei ole 'kuulunut' mitään...
Toivottavasti tuo stressi helpottaa viikonlopun jälkeen. Jotenkin tuntuu, että sinusta on imetty kaikki mehut duuniin - harmillista.
Kuitenkin kirjoituksestasi puhkui läpi elämänenergiaa kasveineen ja koulutuksineen; siellä se on.
Ole armollinen itsellesi, ja sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta olet taas täynnä raikasta energiaa, jota voit käyttää juuri siihen mitä haluat. Hyvää treenajakoulutusta!

Heluna kirjoitti...

Chilipaprikan kasvatus kiinnostaa. Kerro jos saat satoa! Oletko lannoittanut niitä millään? Työssä kaikki voimat loppuun, kuulostaa niin tutulta. Minulle avun tuo lepo ja hiljaisuus, vaikka vain tunnin, pari ensalkuun.

Paula kirjoitti...

@maria: jep, olen kai liian tunnollinen. Tai minulle on tärkeää, että osa-alueet missä itse vaikutan onnistuvat... plääh, kun muistaisi että "the opposite of perfect is good"... kyllä tämä tästä.
@heluna: itsekin odotan miten chilit onnistuvat. Minullekin avun tuo lepo. Eilen työpäivän jälkeen menin pötköttämään sohvalle ja kappas nukuin 2.5 tuntia kuin tukki :-)