tiistai 23. maaliskuuta 2010

Uusia tuulia

Kiirettä pitää ja siten jää tämä blogikin usein päivittämättä. Valokuviakaan ei ole tullut otettua. Viime viikot ovat olleet aktiivisä ja elämää täynnä  - sekä myös sitä tunteiden vuoristorataa. Laskin äsken pikaisesti, että tuttavapiirini on kasvanut lähes 20:lla henkilöllä viime kuukausien aikana. Nämä ovat siis ihmisiä, joita tapailen kuukausittain erinnäisissä tilaisuuksissa -ei siis mitään naamakirja-tuttavuuksia. Tänään tein listaa "vanhoista" ystävättäristä, joille haluan soittaa. Neljälle ehdin jo soittaa ja sopia, että tavataan - ihan konkreettisesti. Tuli tarve laittaa ystäväpiiriä tärkeysjärjestykseen. Kivaa, kun on uusia tuttuja. En kuitenkaan halua menettää vanhoja tuttuja.
Perheessä arki rulaa. Ensi viikolla on pääsiäisloma. Saamme kaikki hengähtää koulurumbasta.
Töissä puhaltaa uudet tuulet - fuusio edessä. Ketään ei sanota irti vuonna 2010 oli ylimmän johdon "tärkeä" tieto työntekijöille. No arvaahan sen, että irtisanomisaalto tulee sitten uuden vuoden alussa. Paljon epävarmuutta, pettymystä ja arvottomuuden tunnetta liikkeellä. Itsellänikin ehkä hieman. Olen kokenut tämän ennenkin - dejavú iski, mutta toisaalta ajattelen, että tässä on nyt muutoksen paikka minullekin.

Kevät on saapunut vihdoinkin, lämpömittari näyttää lähemmäs 20 astetta varjossa. Ja tuntuu ihanalta, kun kevätaurinko hyväilee poskia ja käsivarsia.

Ei kommentteja: