keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Paula päästää irti


Päivät, viikot kuluvat. Kesä tekee tuloaan tahmeasti vai pitäisikö sanoa kosteasti. Täällä Wienissä on ollut todella koleaa ja sateista viimeiset viikot. Ja sitten kun aurinko on pilkahtanut esiin, onkin heti todella lämmintä.
Koululaisten loppukiri on periaatteessa ohi. Esikoisella vielä ranskan koe ja sitten odotellaan, että kesäloma alkaa heinäkuun alussa. Eli kesäkuu on vielä koulua, mutta hauskaa koulunkäyntiä - koska ei tarvitse lukea eri testeihin.
Minä harjoittelen irtipäästämistä. Haluan antaa ajatuksille tilaa ja yritän päästää monesta päähänpinttymästä irti. Let it flow.
Tiesitteköä muuten mikä on täydellisyyden vastakohta? Se on hyvä.
Olla hyvä riittää ;-)

2 kommenttia:

maria kirjoitti...

Ihanaa että teillä on viimeinen kuukausi koulussa rentoa. meillä ollut kokeita vielä tälläkin viikolla, ja koulut loppuu kohta.
Mutta nyt helpottaa.

Mistä päähänpinttymistä haluat irti? Miten käytännössä sen teet? Saako ajatuksille tarpeeksi tilaa?

Paula kirjoitti...

Mullahan päähänpinttymiä riittää edelleen vaikka joka lähtöön. Missä kaikkialla mun muka pitää olla mukana, ihme täydellisyyskuvia pää täynnä miten asioiden kuuluu mennä oikeasti:-)
Luulin, että olen päässyt jo kaiken tämän yli (päähänpinttymä tämä luulokin), miten pitäisi kasvattaa lapset, miten kämpän pitäisi olla jne. jne. Eli kun näitä ajatuksia tupsahtaa esiin, hengitän ison henkäyksen ilmaa ja painan stop nappia. Eli pysäytän sen mielijohteen ja annan ajatusten lentää eteenpäin. Harjoittelen luopumista ja mikäli jokin asia todella vaivaa, yritän päästä selville, miksi. Turhat murheet pois.