lauantai 8. joulukuuta 2007

Minun lauantai oli tänään tällainen

Saunaporukkani kanssa olin tänään aamupäivällä YK:n naiskillan kansainvälisessa basaarissa. Meillä on pieni saunaporukka ja tavaksi on tullut mennä basaariin tuhlaamaan vuoden aikana kertyneet saunatulot. Ostin kirjoja kirpputorilta, söin intialaista ruokaa, join tsekkiläistä olutta, ostin eteläafrikkalaisen pinssin ja norjalaisia joulukoristeita. Tunnelma oli ihanan kansainvälinen. Oikea kuva on matkalta basaariin.
Iltapäivällä lähdimme perheen kanssa lasten museoon Museums Quartier'iin Wienin keskustaan. Lapset olivat ihanassa näyttelyssä, missä teemana oli värit. Mistä värit tulevat, missä kaikkialla on väreja ja miten hahmotamme eri värejä. Lapset eivät meitä paljoa tarvinneet joten... Mieheni ja minä joimme sillä aikaa ulkona punssia ja söimme paahdettuja kastanjoita. Vietimme mukavan juttutuokion muiden vanhempien kanssa. Minä myöskin nautin siitä, että lapseni ovat jo niin isoja, että osaavat ja haluavat olla näyttelyssä ilman vanhempia. . Olimme kuitenkin mieheni kanssa sen verran uteliaita, että kävimme myös kurkistamassa näyttelyn puolella. Minä pääsin leikkimiään varjoilla. Näyttelyn jälkeen olimme vielä MQ:ssa (Museums Quartier) kävelyllä. Seurasimme Alppi-Curlingia eli Eisstockschießen. Joimme vielä alkoholitonta punssia ja nautimme menosta. Keskusta oli täynnä kansaa ja tunnelma oli sen mukainen. Tässä vielä tunnelmaa MQ:sta.


PS. Isompi kuva kun klikkaa.

3 kommenttia:

maria kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta! Täydellinen lauantai. Ihan tulee ikävä sinne MQ-alueelle. Onneksi juon joka aamu kotona kahvini siitä viime vuoden mukista. Siinä on niin paljon ihania muistoja. Olimme eilen Porvoossa uimassa ja kävimme juomassa hyvää portviini-glögiä, lähenteli sitä teidän hyvää punssia.
Lisäksi todella hyviä kuvia!

Pauli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Pauli kirjoitti...

Kiitos kehuista. Ekaan kommenttiin eksyi niin paljon kirjoitusvirheitä, että se oli pakko poistaa... joo todella nautin tästä päivästä. Pidän kansainvälisestä meiningistä ja rakastan MQ:ta. Nyt vielä illalla valmistelin huomisen ruokia, kun on vieraita tulossa.