perjantai 23. toukokuuta 2008

Uusi ulkonäkö

Kevätsiivous myös blogissa. Entinen layout ei miellyttänyt enää, joten eilen sitten sain muutettua ulkonäköa mieluisammaksi. Lämmin ja kuitenkin mielestäni riehakas oranssi sopii minun maailmankuvaani ja tunnetilaani. Mandala (punottu seinälautanen Sardiniasta) sai jäädä.
Eilen oli täällä vapaa päivä, kuitenkin kiirettä pitää. Kouluvuosi lähestyy pikku hiljaa loppua kohden ja viimeiset ponnistukset alkavat. Viime päivinä olen auttanut poikaa tekemään esitelmää lepakoista. Edellisenä viikonloppuna harjoittelimme tyttären kanssa matematiikkaa.
Vielä muutama viikko ja sitten alkaa koululaisten kesäloma. Minäkin nautin, kun on koulusta vapaata. Töissä menettelee, yritän antaa stressin tulla ja mennä. Ja ottaa etäisyyttä. Taas kerran. Ja suren sitä, että joudun vaihtamaan toiseen huoneeseen. Viime vuodet olen ollut kahden hengen huoneessa. Nyt on edessä muutto 6 hengen huoneeseen. Syy, miksi joudun muuttamaan on se että tupakoivia kolleegoita on enää vain kaksi, kun ennen meitä tupakoimattomia oli vain kaksi. Sinänsä positiivista, kuitenkin harmittaa - "vapaus" ja tilavuus ovat ohi. Saa nähdä miten minä ja viisi miestä sopeudumme ....

Ei kommentteja: