keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Sattumanvaraisia asioita minusta

Sain Vilinalta seuraavanlaisen haasteen. Oli kiva miettiä, mitä kertoisin itsestäni. Linkityskin ja sääntöjen julkaiseminen onnistui. Eteenpäin lähettäminen tökkää nyt kuitenkin... muista blogeista huomasin, että tämä on jo ollut monessa blogissa. Joten en tällä kertaa laita haastetta eteenpäin. Mikäli sinä haluat ottaa osaa haasteeseen, niin ole hyvä.

1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen

Kuusi sattumanvaraista asiaa minusta:
  1. Työskentelen seitsemän hengen työporukassa. Olen työporukan vanhin ja ainoa nainen.
  2. Talvisin en syö jugurttia enkä jäätelöä. Muutenkin yritän välttää maitotuotteita talvella. Syön vihanneksia ja hedelmiä vuoden ajan mukaan. Eli talvella lähinnä juureksia, itävaltalaisia omenoita ja säilöttyjä vihanneksia. Ruuan suhteen uskon perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen vaikutukseen terveyteni suhteen.
  3. Pidän siivotusta asunnosta. Välillä jätän siivoamatta, koska luen mieluummin. Luen saksan-, suomen- ja englanninkielisiä kirjoja sekä lehtiä.
  4. En välitä muodista. Pidän mukavista vaatteista ja kengistä. Käytän vuodessa enemmän rahaa kirjallisuuteen kuin esim. vaatteisiin.
  5. Käyn empatiakeskusteluja itseni kanssa.
  6. Minulla on vain tämä yksi elämä. Yritän elää tätä elämääni niin, että joka aamu voin tervehtia itseäni avoimin mielin peilistä.

1 kommentti:

vilina kirjoitti...

Näitä on mukava lukea, kiva kun vastasit haasteeseen :)