lauantai 18. huhtikuuta 2009

Peace Train, Cat Stevens/Yusuf Islam

Löysin vuosien jälkeen taas Cat Stevensin musiikin. Halusin laittaa tänne blogiin biisin "I can't keep it in", mutta internetin miljoonien videoiden valikoimasta en sitä löytänyt, joten laitan toisen lempibiiseistäni. Tätä on ihana kuunnella ja tanssia tämän tahtiin ja ajatella maailman universaalia kauneutta ;-). Tämä artisti on tehnyt pitkän henkilökohtaisen matkan omaan sisimpäänsä ja jotenkin hänen tarinansa on koskettanut minua viime aikoina.
Tässä versio yli 30 vuoden takaa:Ja tässä versio vuodelta 2006, Nobelin rauhanpalkinto-konsertista:

4 kommenttia:

maria kirjoitti...

Ihana. Jotenkin Cat Stevens / Yusuf Islam on ollut aina minunkin sydäntä lähellä. Ja olin tosi pieni kun kuulin ekan kerran...
Hyvä ja kaunis veto.

Petra kirjoitti...

Moi Paula,

Suomessa järkättiin pari vuotta sitten rauhanliikkeen 100-vuotisjuhlakonsertti, jonne Pelkosen Tiina teki Control Topille rauhanlauluista "potpurin".. Ja tämä Peace Train oli mukana! Hieno biisi, jota viimeksi tämän aamun treeneissä Humina Piccolon kanssa kävimme läpi.

Halaus sulle!

t.Petra

Paula kirjoitti...

@maria: oletkö nähnyt elokuvan Harold&Maude - se kolahti pari viikkoa sitten. Musiikin elokuvaan on tehnyt Cat Stevens.Ja sitten G. tuli kotiin kokoelma-CD:n kanssa ja sanoi, että jokaisessa kodissa pitäisi olla Cat Stevensin musiikkia ;-)
No nyt mulla on MP3 täynnä.

Paula kirjoitti...

@petra: ihanaa kun käväisit täällä mun blogissa! Olen ihan liikuttunut, miten nykypäivän tekniikka saa meidät taasen pitämään toisiimme yhteyttä. Mulla on yksi tosi vanha kuva meistä kahdesta rauhanmarssilla Helsingissä joskus 80-luvun puolivälissä - haluaisin laittaa naamakirjaan - onko sulla jotain sitä vastaan? Laita viestiä vaikka naamakirjaan. Energiahalaus lähti juuri takaisin.