lauantai 25. huhtikuuta 2009

Sitä sun tätä

Viikonloppu on alkanut mukavan rennosti. Viime päivät ovat olleet työntäyteisiä ja eilinen vanhempainilta veti viimeisetkin mehut minusta. Nukuin kuin karhu viime yön. Aamulla heräsin miehen kanssa aikaisin hoitamaan asioita. Huomenna on esikoisen syntymäpäivä. Vihdoinkin teini eli thirteen. Kuopuksen kanssa kävimme vielä tänään ostamassa viimeiset lahjat. Kirjoja ja taiteilijan tarvikkeita. Tytär on kova maalaamaan ja piirtämään.

Iltapäivällä pidin kunnon siestan eli kolmen tunnin päiväunet. Yleensä otan pikanokoset, noin vartin pituiset. Tänään kuitenkin nuo kolme tuntia olivat tarpeen. Herättyäni tunsin itseni pitkästä aikaa pirteäksi. Ei muuta kuin kakun paistoon. Meidän perheen perinne syntymäpäivien suhteen on Sacher-kakku. Muutaman kerran olen tehnyt täytekakun. Ja aina on tullut toivomus, että teethän taas sacherin ensi kerralla. Enää en mieti vaihtoehtoja - tehdään sitä mikä on todettu parhaaksi.

Nyt illalla on tiedossa vielä elokuviin meno. Tänään menemme katsomaan itävaltalaisen elokuvan "Contact High", on kuulemma samantyyppinen kuin "Fear and Loathing in Las Vegas" (mm. Johnny Depp pääosassa). Saa nähdä, traileri ainakin tuntui ihan hulvattomalta.

Torstaina join elämäni ensimmäisen Cosmopolitan-cocktailin. Oli todella ihanan makuinen.

1 kommentti:

maria kirjoitti...

cosmopolitan on aivan sairaan hyvä. Join ensimmäiseni Riikassa pari kolme vuotta sitten jossain skybar'ssa - olikohan 30. kerros....