torstai 6. elokuuta 2009

kipsi pois ja väsynyt olo

Juttelimme eilen kuopuksen kanssa puhelimessa. Hän oli hyvin allapäin, koska ei voinut osallistua leirin toimintaan niin kuin olisi halunnut. Mietimme yhdessä vaihtoehtoja. Illalla soitin leirin vetäjälle ja sovimme, että kipsi voidaan ottaa aikaisemmin pois. Minä kannan vastuun. No tänään sitten kipsi poistettiin ja poika oli heti pirteämmällä tuulella. Kuulin, että alunperinkin kipsiä ei olisi tarvinnut laittaa - varmuuden vuoksi kipsasivat, koska kuopus oli halunnut jalan tulevan kuntoon tulevaa Korsikan matkaamme varten. No tuota oli "kiva" kokeilla pari päivää. Ei kymmenvuotias, jolla ei koskaan ole ollut kipsiä osaa aavistaa kuinka rankkaa ja rajoittavaa kipsijalan kanssa eläminen voi olla.
Eilisen puhelun jälkeen avasimme miehen kanssa pullon viiniä ja rupattelimme keittiössä seisten kello kolmeen saakka aamulla. Kuusi tuntia. Juttua riitti ja viini maistui. Tänään oli edessä rankka työpäivä ja kyllä väsytti - mutta ei kaduttanut.
Huomenna suunnistamme Salzburgiin teatteriin, lauantaina ystävien luokse kylään ja sunnuntaina on leirillä vierailupäivä. Joten viikonloppu ollaan on the road. Ja nyt lähden nukkumaan.

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Vinikeskustelut on ihan parhaita! :)

Heh, kommentin sanavahvistuksena on "spinst". Mun motto onkin Die spinnen die Finnen! ja Die spinninnen die Finninnen! ;-D

Paula kirjoitti...

@Anne: aivan, hulluja me suomalaiset. Pari vuotta sitten mainostivat täällä hapankorppuja tuolla iskulauseella. Vähän tärähteen maineella sitä selviää oikein loistavasti keski-euroopassa ;-)
Viinikeskustelu oli loistava. Että näköjään me wanhatkin välillä jaksetaan, vaikka se seuraava päivä sitten onkin yhtä humisevaa harjua.