torstai 13. elokuuta 2009

Päivitys ennen lomaa! Au revoir!

Viimeinen työpäivä ennen puolentoista viikon lomaa on takanapäin. Siitä huolimatta, että teen puolipäivätyötä, tulee tämä loma todella tarpeeseen. Tarvitsen etäisyyyttä työympäristöön, työasioihin ja kolleegoihin. Edellisen viikonpituisen loman ehdin tehdä jo ylitunteina takaisin sisään. Tekee hyvää päästä muihin ympyröihin ja miettimään välillä ihan muita asioita.
Lapset haemme huomenna leiriltä takaisin kotiin. Viime sunnuntaina kävimme heitä tapaamassa vierailupäivänä. Sen koommin en ole heistä kuullut. Uskon, että kummallakin on ollut mukava viimeinen viikko. Esikoinen oli jopa helpottunut, kun vihdoinkin poistuimme sunnuntaina vierailemasta ;-) Kuopuksella oli haikea mieli, mutta kuten sanoin: ei ole tullut puheluita tai tekstiviestejä.
Lasten poissaollessa aika on kulunut töitä tehden ja nauttien työn ohessa vapaudesta eli „lapsettoomudesta“. Olemme käyneet siipan kanssa usein ulkona syömässä. Kun kerran on mahdollisuus. Tämäkin on tehnyt minulle hyvää. Olin jo kevään jälkeen niin kypsä ruuanlaittoon, etten osaa muuta sanoa. Muutaman viikon tauon jälkeen innostuin taas tällä viikolla tekemään pikkaisen itse ruokaa. Painotus todellakin kuuluu sanalle pikkaisen. Jääkaappi on ollut tyhjänä niinkuin aikoinaan parhaimpina sinkkuaikoina. Maitoa, viiniä ja olutta tietenkin löytyy, mutta ei muuta.

Sunnuntaina suuntaamme välimerelle koko perheen voimin. Ihanaa päästä mereen uimaan ja nauttimaan välimeren herkkuja. Ihanaa viettää edes yksi yhteinen viikko lomaa kesän aikana.

Palailen loman jälkeen. Au Revoir!

1 kommentti:

maria kirjoitti...

Ihanaa lomaa!
Nauti, rentoudu, vie ajatuksesi kauas arjesta, ihastele välimerta, saa inspistä uusista ympyröistä ja ennen kaikkea iloitse!