sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Kiitos kälylle

Kiitin juuri kälyäni vielä kerran aivan mahtavasta synttärilahjasta - nimittäin vuosikortista MQ:n Modernin taiteen museoon MuMoK:iin ja Leopold Museumiin. On ihanaa kun voi vain käväistä. Viime päivinä olen käynyt katsomassa näyttelyn China Facing Reality MuMoK:issa ja Leopold Museumissa näyttelyn Between the Wars, Austrian Artists from 1918 to 1938.

China Facing Reality näyttelyssä oli muutama mieleenjäävä taideteos (yllä olevasta linkista voi katsoa kuvia näyttelystä). Yue Minjun - Nauravat miehet, Zhang Xiagong - Valokuva uneksivasta miehestä sekä Liu Jianhua - Installaatio Yixu Survey olivet livenä mieleenjääviä ja vaikuttavia.

MuMoK:issa olin nyt ensimmäistä kertaa - mutta en tietenkään viimeistä. Leopold Museumissa on tullut käytyä usein. Tosin en ole aina jaksanut käydä katsomassa kaikkia esillä olevia näyttelyitä yhdellä kertaa - no tänä vuonna ei tarvitse kantaa siitä huolta. Olen aina jättänyt valokuvanäyttelyn katsomatta - sinne aion suunnistaa tiistaina.

Tässä vielä installaatio MuMoK:in ulkopuolelta:

2 kommenttia:

maria kirjoitti...

Installaatio on aivan loistava - asiaa! Ja lahja on kieltämättä todella hyvä! Kuulostaa keveyden lähteeltä :)

Pauli kirjoitti...

Juuri sitä -> keveyden lähde. Rakastan näyttelyitä ja nautin tästä, että voi käväistä. Tänään vein tyttären kaverinsa kanssa teatteriin ja itse menin museoon. Wonderful.