sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Pikainen päivitys


On pitänyt vapaa-ajan kiirettä. En ole siis ehtinyt istumaan koneella kotona ollessani. Ihan hyvä sinänsä. Loput "vapaat" päivät vietin työssä käyden ja miehen kanssa oleillen - lähinna ulkoillen. Mukavaa.
Tänään lapset tulivat takaisin kolmen viikon leiriltä. Jännitin etukäteen, että mitenkä heillä oli mennyt. Kuopus ryntäsi suoraan bussista minun halaukseen ja jälleennäkemisen kyyneleet saivat minut herkäksi. Esikoinen oli todella cool, hyvästeli joka suuntaan kavereitaan ja sitten tuli moikkaamaan meitä vanhempia. Kuopuksella oli jo selvästi koti-ikävä ja esikoinen olisi voinut olla vielä viikon pitempään omien sanojensa mukaan. Kivaa, hyvä näin. Ehkä tämä on vaihtoehto myös seuraavalle kesälle.
Pyykkiä ei onnekseni ollutkaan niin paljoa kuin olin pelännyt. Kaksi koneelllista. Kummankin laukuissa yli puolet vaatteista tuli puhtaina takaisin. En pidä pakkaamisesta ja kun lasten seuraava lähtö on jo tulevana keskiviikkona on ihanaa kun ei ole pyykkirumbaa pyöritettävänä.
Pyykit on pesty ja kuivuvat jo telineellä.
Keskiviikkoon saakka mennään lasten ehdoilla. Sitten lapset lähtevät edeltä Suomeen. Voi olla, että seuraava päivitys tulee vasta keskiviikon jälkeen.

Ei kommentteja: