sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Kaupungilla

Eilen lähdettiin esikoisen kanssa kaksistaan ulos. Suuntana joko eläintarha tai keskusta. Sää oli kylmä ja tuulinen - välillä aurinko kurkisti pilvien takaa. Tosi lyhyen neuvottelun jälkeen päädyimme kaupungille. Kävelimme Wienin pisimmällä kauppakadulla (Mariahilfer Straße). Katselimme ihmisiä ja näyteikkunoita. Ostimme pienestä putiikista konvehteja ja jatkoimme matkaamme suklaata mussuttaen - endorfiineja kehään! Samalla ulkoilutimme tyttären uusia kenkiä ihan virallisesti ensimmäistä kertaa. Hävyttömän kalliit - ostettiin kuitenkin kun tytär laittoi osan säästämistään taskurahoista itse kenkiin:

Suurin osa nuorisosta tuntuu käyttävän samanmerkkisiä kenkiä. Eli tytär "kuuluu joukkoon". Hyvä niin. Minä kävin hellimässä esoteeristä minääni America Latina-liikkeessä. Ihania koruja, paitoja ja ennenkaikkea värejä. Tosin hellin lompakkoani myös enkä ostanut mitään. Ensi viikonloppuna olen Berliinissä - jospa sieltä...

Kuljettuamme aikamme alkoi tulla jano. Ei muuta kuin äidin eli minun yhteen lempikahvilaan monista - Cafe Raimund. Löytyy Mariahilferin alkupäästä - läpikulku torille Naschmarkt. Saatiin sopivasti pöytä lähes täydestä kahvilasta. Juttelun ääniä, kahvin ja tupakan tuoksua (en polta itse enää, joten kestän tupakanhajuista kapakkaa vain aika ajoin - tänään ei haitannut). Kaikenikäistä porukkaa, hyvä fiilis. Tyttärelle kokista ja äidille mallasjuomaa. Teki hyvää.

Virkistävän tauon jälkeen vielä muutamaan sisustusliikkeeseen hakemaan inspiraatiota lasten huoneisiin sekä parvekkeelle. Meillä oli mukava iltapäivä.

Ei kommentteja: