sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Lazy Sunday

Lähes koko päivän on taas satanut ja minä olen laiskotellut. Eilen tulikin oltua pitkästä aikaa todella aktiivinen. Kauan suunniteltu picknick Praterin puistossa saatiin pidettyä - huonoista säänennusteista huolimatta. Kerran olimme jo siirtäneet huonon ilman vuoksi. Meitä oli epävakaan sään takia eilenkin vain 8 henkilöä, kuitenkin olen tyytyväinen että saimme tapahtuman pidettyä. Tytär oli mukana ja illalla lähdin hänen kanssaan vielä ilmaiseen vapaailmakonserttiin katsomaan itävaltalaisia poptähtiä ja muutamaa kansainvälistä tähteä - esim. irlantilaista bändiä Snow Patrol (mulle vain tuttu Grey's Anatomyn alkumusasta, tytär hoilasi puolet lauluista mukana).


Kotiin tulimme yhden aikaan yöllä. Ja minun sisäinen kelloni herätteli minua heti kuuden jälkeen, joten tänään on ollut laiskottelupäivä. Päässäni teen jo listoja tulevaa viikkoa varten. Perjantaina alkavat lomat ja lennän lapset Suomeen lomalle. Eliedessä on mun "lempipuuhaa" eli pakkaamista. Tämän illan laiskottelen vielä.


Snow Patrol Ö3-lavalla.

Itävaltalainen Christina Stürmer, muutaman vuoden takainen Itävallan Idolsin kakkonen ja nykyään supertähti saksankielisessä Euroopassa. Tytär on fanittant 8v:stä lähtien. Kuva videoseinältä, sillä me oltiin aika kaukana takana noin 40 tuhannen ihmisen joukossa.

Sieltä kaukaa takaa zoomailin lavalle:

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Stürmer on minusta aito lahjakkuus, hänen laulamisessaan on sellaista luonnollista helppoutta ja helppoa luonnollisuutta.