lauantai 21. elokuuta 2010

Lomi Lomi

Olin siis eilen Lomi Lomi hieronnassa. Hieronta on peräisin Hawaijin saarilta. Ai että se oli ihanaa! Minulla oli tunne kuin olisin ollut vedessä, aaltojen vietävänä. Ensin tunti vatsalla maaten ja sitten tunti selällä maaten. Ajankulua ei huomaa ollenkaan ja ajatukset alkavat lentämään. Ei pysty keskittymään yksittäisiin ruumiinosiin - kuvia tulee tajuntaan, miellyttäviä. Tuntuu kuin hieroja olisi koko ajan jokapuolella.
Ja olen niin kiitollinen itselleni, että uskalsin mennä. Koska en ole aina sujut kroppani ja ylikilojen kanssa. Olen kuin uudelleen syntynyt. Etsin youtubesta videota mikä kuvaisi parhaiten, mitä hoidon aikan tapahtuu ja tämä seuraava video kuvaa hyvin lyhyesti mistä on kyse. Samanlaisesta musiikista sain nauttia itse eilen.Löysin hyvän seuraavan kuvauksen:

LomiLomi tarkoittaa ”sydämen, käsien ja sielun välinen rakastava kosketus” ja on luonteeltaan parantava, rakastava ja hoitava hieronta.

Lomi Lomissa yhdistyy rukous (pule), hengitys (ha), ja energia (mana) tanssivaan hierontatekniikkaan joka vapauttaa jumiutunutta energiaa ja kehon jännityksiä. Hieronta suoritetaan kuin rytminen tanssi peukaloiden, kyynärvarsien ja kyynärpäiden avulla tavalla joka rentouttaa hermostoa, lisää verenkiertoa ja luo vahvan hyvänolon tunteen. Lomi Lomi on yhtä ihana antaa kuin vastaanottaa

3 kommenttia:

maria kirjoitti...

Joo, nämä vaihtoehtohieronnat ovat aivan ihania. Kävin kerran sellaisessa, jossa hyvä että koskettiin vatsaan. Minua ei oltu ikinä ennen "hierottu" vatsasta. Kuitenkin liikkeet tuntuivat todella paljon, vaikka liike oli vain muutamia millejä.
Aika älyttömän hienoa ammattitaitoa!

Paula kirjoitti...

Aivan, ihan mielettoman hienoa ammattitaitoa.

Ville kirjoitti...

Saatavilla muuten myös Suomessa, www.havaijilainenhieronta.fi

Aloha,
Ville